I dag er tirsdag, 19 januar 2021

Morten Duncan Rasmussen spiller for Pogoń Szczecin!

03.02.2018 Forbundet Polonia Print

Den danske angriber har tegnet kontrakt med Pogoń for de næste 1,5 år med mulighed for 1-års forlængelse.

Danskeren blev født den 31. januar 1985 i København. Er 186 centimeter høj og vejer 86 kilo. Han spillede 15 kampe på Danmarks landshold, hvor han scorede 5 mål. Han er også den mest effektive spiller i den danske Superligas historie, hvor han har scoret 145 mål!

"Duncan" startede i AGF Århus, som han vendte tilbage til efter mange års karriere, og hvor han sidst tjente som kaptajn. Han spillede også i Brondby IF, skotsk Celtic Glasgow, tysk 1. FC Mainz, Aalborg, tyrkisk Sivasspor og  tilbage i sit hjemland, i FC Midtjylland. Han tilbragte de sidste 2,5 af sæsoner i Århus. Kun i ligakampe gennemførte han syv sæsoner med et tocifret antal scorede mål. I 2008 vandt Rasmussen Dansk Pokal med Brøndby IF, og i 2015 vandt han Danmarks mesterskab med FC Midtjylland.

- Færdiggørelsen af denne overgang har bestemt ikke været let - siger sportsdirektør Maciej Stolarczyk Pogoń Szczecin. - Heldigvis kan vi i dag allerede bekræfte, at "Duncan" er vores spiller. I Pogoń havde vi brug for en angriber af et sådant ry og så rig skydehistorie. Vi håber, at næste kapitel af Morten Rasmussen vil blive tilføjet i Szczecin og at han vil  hjælpe Pogoń med at opnå de bedst mulige sportsresultater. Vi håber også, at de unge angribere i Pogoń vil drage fordel af "Duncans" færdigheder og erfaring.

Morten Rasmussen vil optræde i Lotto Ekstraklasa med nummer 13 på trøjen. Kælenavnet "Duncan" vil står  over nummeret.

Duncan